wolk wolk wolk wolk wolk wolk

vacature opticien

VACATURE: Opticien/ Allround Medewerker Optiek/ Contactlensspecialist

Kidzz Eyezz is op zoek naar een nieuwe parttime collega Opticien, Optiek Medewerker of Contactlensspecialist. Onze klanten bestaan uit 95% uit kinderen, dus zoeken we iemand met affiniteit met deze doelgroep. Ben jij die persoon? Dan horen we graag van je!

Kidzz Eyezz: Een optiekzaak gespecialiseerd in kinderen. We verkopen de leukste kinderbrillen voor 0 tot 19 jarigen. In de praktijkruimtes meten de orthoptisten de kinderogen. De optometristen en contactlensspecialisten meten contactlenzen aan met als specialisatie Myopie Management.

Functieomschrijving: De werkzaamheden vinden vooral plaats in de verkoopruimte en de werkplaats. De belangrijkste taak is het verkopen van producten en het helpen van klanten, vooral de kinderen, maar ook de ouders. Je helpt de klanten bij het uitzoeken van monturen en je kunt advies geven over de verschillende bril- en glassoorten. Je hebt hiervoor kennis van de gebruikte materialen en modetrends op brilgebied. In de werkplaats ben je bezig met de reparatie van brillen en met het monteren van glazen in monturen. In de meetruimtes doe je af en toe subjectieve refracties. Als je contactlensspecialist bent, meet je ook contactlenzen aan, waaronder myopie remmende contactlenzen.

Wij bieden: Een zelfstandige werkplek in een heel gezellig, klein en hecht team.

Wij vragen: Iemand met minimaal opleiding Allround medewerker optiek (niveau 3), opticien (niveau 4) of contactlensspecialist. We zoeken een parttimer voor minimaal 3 dagen. We zoeken iemand die flexibel is, iemand met gevoel voor humor, affiniteit met kinderen, geduld en communicatieve vaardigheden. Ben je ook leergierig en modebewust en kun je zelfstandig werken en initiatief nemen, neem dan contact op.

Info:

Parttime-uren per week: 19.5-26uur (3 a 4 dagen), waarvan de zaterdag een vereiste

Verwachte startdatum: in overleg

Secundaire arbeidsvoorwaarden: Reiskostenvergoeding, Pensioen, Extra vakantiedagen, Personeelskorting, Lunch, Kerstpakket, Vakantiegeld

Terug