Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vacature

Gepubliceerd op: 12 september 2019

Vacature 20-32,5uur:

Opticien, Contactlensspecialist, Orthoptist of Optometrist

Functie omschrijving

Voor onze nieuwe collega hebben wij een leuke en diverse baan in de aanbieding. Een baan die nooit verveelt gezien onze geweldige doelgroep: Kinderen!

Een goed deel van de werkzaamheden vinden plaats in de verkoopruimte en de werkplaats. Je doet alle voorkomende optiek werkzaamheden, zoals verkoop, advies en brillen maken.
Als contactlensspecialist, optometrist of orthoptist krijg je daarnaast de gelegenheid in de praktijkruimtes je specialisatie uit te oefenen. Je bent bereid je te verdiepen in de myopie management.

Wij vragen

Iemand die minimaal is opgeleid als Allround medewerker optiek (niveau 3) of Opticien (niveau 4). Een contactlensspecialist , Optometrist of Orthoptist is echter ook van harte welkom en krijgt alle ruimte om zijn/haar vak uit te voeren.
Verder ben je flexibel inzetbaar, heb je een goed gevoel voor humor en affiniteit met kinderen. Geduld en sterke communicatieve vaardigheden zijn vanwege onze doelgroep enorm belangrijk. Kun je zelfstandig werken en initiatief nemen, dan horen wij graag van je.

Bedrijfsprofiel

Kidzz Eyezz is een optiekzaak gespecialiseerd in de leukste kinderbrillen voor 0 tot 19 jarigen. Al sinds 2003 zijn wij gespecialiseerd in professionele oogmetingen bij kinderen. We zijn specialist in Myopie Management en contactlenzen. Ons team bestaat uit orthoptisten, optometristen, opticiens en optiekmedewerkers. Wil je meer lezen over ons? Kijk dan op deze website.

Wij bieden

Een zelfstandige werkplek in een gezellig, klein en hecht team. Je bent 3 tot 5 dagen per week welkom. Onze winkel is geopend van 10:00 - 17:00 uur. Een fulltime baan is om die reden 32,5 uur per week.

 

Ben jij geinteresseerd?

Stuur een mail naar annet@kidzz.nl met CV met foto en een motivatie.

Kidzz Eyezz, Nicolaas Berchemstraat 1, 1073VR, Amsterdam, Tel: 020-6701112

wolkwolkwolkwolkwolk