Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Tarieven

Tarieven Orthoptie

Screening€25
Eerste consult€72,50
Herhaal consult€48.-
Uitgebreid herhaal consult€65.-
Herhaal consult op afstand€25.-
Afspraak niet binnen 24uur geannuleerd€25.-

Tegenwoordig kunt u zonder verwijzing van een arts direct terecht bij de orthoptist.

Omdat we zeker willen weten dat u bij de juiste specialist zit, doen we eerst een korte screening.
Hiervoor vragen wij u alvast het intakeformulier op onze website in te vullen.

Het orthoptisch onderzoek wordt door ONVZ, PNOzorg, VVAA en BUPA vanuit de basisverzekering vergoed. Als u aanvullend verzekerd bent bij de Amersfoortse krijgt u de behandeling ook vergoed met uitzondering van het 'start'-pakket. Mocht u een andere zorgverzekeraar hebben waarbij de behandeling niet vergoed wordt, kunt u het bij de belasting als specifieke zorgkosten opgeven.

Uw Zorgrekening van Infomedics

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link: Betalingsregeling Infomedics 

Status van uw betaling controleren.

Ga naar: Status betaling

Overige vragen

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens Infomedics

Telefoonnummer: 036 - 20 31 900, E-mail of chat: Contact Infomedics

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

wolkwolkwolkwolkwolk