wolk wolk wolk wolk wolk wolk

Annet

Orthoptist en Opticien

Tijdens mijn jarenlange ervaring als orthoptist in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, merkte ik dat veel ouders het lastig vonden om een leuke bril voor hun kind te vinden. Het idee voor een kinderbrillenwinkel in combinatie met een orthoptiepraktijk was geboren! In 2003 opende ik de deuren van Kidzz Eyezz. Een kinderbrillenzaak in het hart van Amsterdam waar kinderen terecht kunnen voor een professionele meting door een ervaren orthoptist én een leuke bril kunnen vinden. Een unieke combinatie.

De sfeer in de winkel en de orthoptiepraktijk is kindgericht. Kinderen voelen zich welkom en vrij om brillen uit te zoeken die passen bij hun eigen smaak. Mijn medewerkers en ik helpen ze daar graag bij. Vanzelfsprekend kunt u zich daarbij baseren op een professionele diagnose en meting van de ogen.  

U bent van harte welkom bij Kidzz Eyezz! 

Ingrid

Opticien

Hallo allemaal mijn naam is Ingrid Kroon. Ik ben al heel lang opticien, wat ik nog steeds een super leuk en geweldig beroep vind. Ik werk sinds december bij het gezellige team van Kidzz Eyezz en dat bevalt mij erg goed.

Het werken met kinderen vind ik heel bijzonder omdat de kids eerlijk, vrolijk en duidelijk zijn. Ze zijn allemaal anders en weten vaak heel goed wat ze zelf willen en mooi vinden.

Jullie zien mij in de winkel op woensdag, donderdag en zaterdag en soms op vrijdag. We kunnen dan samen een mooi nieuw montuur uitzoeken. Of ik zal jullie bril maken, afstellen of repareren als dat nodig is.   

 

 

 

Jet

Opticien en Contactlensspecialist

Hoi,

Mijn naam is Jet, al vele jaren werkzaam als opticien en contactlensspecialist. Na een sabbatical van 15 maanden is Kidzz Eyezz voor mij een nieuwe, leuke uitdaging voor me. Ik ben een paar dagen in de week aanwezig.

Het adviseren van brillen aan klanten vind ik heel leuk, maar een geslaagde lensaanpassing vind ik nog veel leuker! Ook ben ik specialist in de Myopie Behandeling.

Tot ziens op de woensdag of zaterdag!

Veerle

Optometrist

Hi allemaal!

Mijn naam is Veerle en ik ben geboren in 1996, ergens op een rustig plekje op de Veluwe. Op de basisschool had ik moeite met het lezen van het schoolbord, dit was vooral wanneer ik achterin de klas zat. In het begin hield ik dit nog geheim, maar nadat ik bij de opticien was geweest ging er letterlijk een wereld voor me open! Na heel wat bezoekjes aan de opticien was ik geïnteresseerd geraakt in het vak en wilde ik zelf graag anderen helpen om het optimale uit het zicht te halen.

Tijdens mijn studie Optometrie heb ik met veel plezier in Utrecht gewoond en sinds een paar maanden ben ik verhuisd naar Amsterdam en ben ik de studie Geneeskunde gestart. Ik ben een bezige bij en zo werk ik sinds kort in de weekenden bij Kidzzeyzz om de beste lenzen aan te meten en de juiste oogzorg te bieden, met name gericht op Myopie Management. 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten! 

Liefs Veerle

Ray

Medewerker optiek

Hallo!

Inmiddels ben ik een bekend gezicht bij Kidzz Eyezz. Als enige man in het team zal ik wel opvallen.

Als techneut zal het jullie niet verbazen dat ik het liefst aan het werk ben in de werkplaats. Daar slijpen we de brillen en voeren we de reparaties uit. Ook ben ik degene die de technische klussen uitvoert.

Kinderen mogen regelmatig meekijken als ik hun bril slijp. Ik vind het leuk om grapjes te maken met onze jonge bezoekers. Ik geniet van de puurheid van hun reacties.

Laat het weten als je het leuk vindt mee te kijken, dan plannen we hiervoor een afspraak in.

Tot snel!

Groet Ray