wolk wolk wolk wolk wolk wolk

Annet

Orthoptist en Opticien

Tijdens mijn jarenlange ervaring als orthoptist in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, merkte ik dat veel ouders het lastig vonden om een leuke bril voor hun kind te vinden. Het idee voor een kinderbrillenwinkel in combinatie met een orthoptiepraktijk was geboren! In 2003 opende ik de deuren van Kidzz Eyezz. Een kinderbrillenzaak in het hart van Amsterdam waar kinderen terecht kunnen voor een professionele meting door een ervaren orthoptist én een leuke bril kunnen vinden. Een unieke combinatie.

De sfeer in de winkel en de orthoptiepraktijk is kindgericht. Kinderen voelen zich welkom en vrij om brillen uit te zoeken die passen bij hun eigen smaak. Mijn medewerkers en ik helpen ze daar graag bij. Vanzelfsprekend kunt u zich daarbij baseren op een professionele diagnose en meting van de ogen.  

U bent van harte welkom bij Kidzz Eyezz! 

Rianne

Opticien en bedrijfsleider

Hoi,

In 2008 ben ik uit Engeland naar Nederland verhuist. Ik heb inmiddels de nederlandse taal goed onder de knie. Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam in de optiek en ben ik ondertussen gediplomeerd Opticien en bedrijfsleider. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Ik heb hierin veel ervaring. Bij Kidzz Eyezz heb ik de mogelijkheid om de optiek en het werken met kinderen te combineren. Voor mij is dat een perfecte combinatie.

U kunt bij mij terecht voor onder andere advies over een montuur en brillenglazen. Ik help je ook graag met een te gek montuur uitzoeken! Misschien is jouw bril stuk gegaan? Kom dan langs of mail een foto, want ik kan heel veel repareren!

Roeksana

Opticien

Hallo,

Mijn naam is Roeksana en ik ben gediplomeerd opticien. Ik heb al bijna 10 jaar ervaring in de optiek. Sinds 2018 werk ik bij Kidzz Eyezz. Wat mij aangetrekt zijn de leuke collega's en het werken met kinderen. Zelf heb ik een klein zoontje en een dochtertje.

U kunt mij in de winkel aantreffen op dinsdag, donderdag vrijdag en zaterdag.

Tot dan!

 

 

Ingrid

Opticien

Hallo allemaal mijn naam is Ingrid Kroon. Ik ben al heel lang opticien, wat ik nog steeds een super leuk en geweldig beroep vind. Ik werk sinds december bij het gezellige team van Kidzz Eyezz en dat bevalt mij erg goed.

Het werken met kinderen vind ik heel bijzonder omdat de kids eerlijk, vrolijk en duidelijk zijn. Ze zijn allemaal anders en weten vaak heel goed wat ze zelf willen en mooi vinden.

Jullie zien mij in de winkel op woensdag, donderdag en zaterdag en soms op vrijdag. We kunnen dan samen een mooi nieuw montuur uitzoeken. Of ik zal jullie bril maken, afstellen of repareren als dat nodig is.   

 

 

 

Veerle

Optometrist

Hi allemaal!

Mijn naam is Veerle en ik ben geboren in 1996, ergens op een rustig plekje op de Veluwe. Op de basisschool had ik moeite met het lezen van het schoolbord, dit was vooral wanneer ik achterin de klas zat. In het begin hield ik dit nog geheim, maar nadat ik bij de opticien was geweest ging er letterlijk een wereld voor me open! Na heel wat bezoekjes aan de opticien was ik geïnteresseerd geraakt in het vak en wilde ik zelf graag anderen helpen om het optimale uit het zicht te halen.

Tijdens mijn studie Optometrie heb ik met veel plezier in Utrecht gewoond en sinds een paar maanden ben ik verhuisd naar Amsterdam en ben ik de studie Geneeskunde gestart. Ik ben een bezige bij en zo werk ik sinds kort in de weekenden bij Kidzzeyzz om de beste lenzen aan te meten en de juiste oogzorg te bieden, met name gericht op Myopie Management. 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten! 

Liefs Veerle

Ray

Medewerker optiek

Hallo!

Inmiddels ben ik een bekend gezicht bij Kidzz Eyezz. Als enige man in het team zal ik wel opvallen.

Als techneut zal het jullie niet verbazen dat ik het liefst aan het werk ben in de werkplaats. Daar slijpen we de brillen en voeren we de reparaties uit. Ook ben ik degene die de technische klussen uitvoert.

Kinderen mogen regelmatig meekijken als ik hun bril slijp. Ik vind het leuk om grapjes te maken met onze jonge bezoekers. Ik geniet van de puurheid van hun reacties.

Laat het weten als je het leuk vindt mee te kijken, dan plannen we hiervoor een afspraak in.

Tot snel!

Groet Ray