Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Annet

Annet

Orthoptist en Opticien

Tijdens mijn jarenlange ervaring als orthoptist in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, merkte ik dat veel ouders het lastig vonden om een leuke bril voor hun kind te vinden. Het idee voor een kinderbrillenwinkel in combinatie met een orthoptiepraktijk was geboren! In 2003 opende ik de deuren van Kidzz Eyezz. Een kinderbrillenzaak in het hart van Amsterdam waar kinderen terecht kunnen voor een professionele meting door een ervaren orthoptist én een leuke bril kunnen vinden. Een unieke combinatie.

De sfeer in de winkel en de orthoptiepraktijk is kindgericht. Kinderen voelen zich welkom en vrij om brillen uit te zoeken die passen bij hun eigen smaak. Mijn medewerkers en ik helpen ze daar graag bij. Vanzelfsprekend kunt u zich daarbij baseren op een professionele diagnose en meting van de ogen.  

U bent van harte welkom bij Kidzz Eyezz!

Contact opnemen

Ingrid

Ingrid

Opticien

Hallo allemaal mijn naam is Ingrid Kroon. Ik ben al heel lang opticien, wat ik nog steeds een super leuk en geweldig beroep vind. Ik werk sinds december bij het gezellige team van Kidzz Eyezz en dat bevalt mij erg goed.

Het werken met kinderen vind ik heel bijzonder omdat de kids eerlijk, vrolijk en duidelijk zijn. Ze zijn allemaal anders en weten vaak heel goed wat ze zelf willen en mooi vinden.

Jullie zien mij in de winkel op woensdag, donderdag en zaterdag en soms op vrijdag. We kunnen dan samen een mooi nieuw montuur uitzoeken. Of ik zal jullie bril maken, afstellen of repareren als dat nodig is.

Contact opnemen

Ray

Ray

Medewerker optiek

Hallo!

Inmiddels ben ik een bekend gezicht bij Kidzz Eyezz. Als enige man in het team zal ik wel opvallen.

Als techneut zal het jullie niet verbazen dat ik het liefst aan het werk ben in de werkplaats. Daar slijpen we de brillen en voeren we de reparaties uit. Ook ben ik degene die de technische klussen uitvoert.

Kinderen mogen regelmatig meekijken als ik hun bril slijp. Ik vind het leuk om grapjes te maken met onze jonge bezoekers. Ik geniet van de puurheid van hun reacties.

Laat het weten als je het leuk vindt mee te kijken, dan plannen we hiervoor een afspraak in.

Tot snel!

Groet Ray

Contact opnemen

Marleen

Marleen

Medewerker optiek

Hallo,

Mijn naam is Marleen. Sinds 2022 werk ik met veel plezier bij Kidzz Eyezz. Door de Coronaperiode ben ik het optiekvak ingerold en dat bevalt prima. Helemaal het werken met de kinderen vind ik geweldig. Mijn oorspronkelijke opleiding is Bibliotheek en Documentatie. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik bij Kidzz Eyezz zorg dat alles logisch gedocumenteerd en opgeborgen wordt. Ik woon vlakbij de winkel en fiets door weer en wind 4 dagen in de week naar de Pijp. Je ziet mij altijd op dinsdag, vrijdag en zaterdag en om week op woensdag of vrijdag. 

Tot snel!

Contact opnemen

Jet

Jet

Opticien en Contactlensspecialist

Hoi,

Mijn naam is Jet, al vele jaren werkzaam als opticien en contactlensspecialist.
Inmiddels ben ik bij Kidzz Eyezz alweer een bekend gezicht. Vooral in de achterste praktijkruimte, waar de aanmeting van contactlenzen en de myopie management wordt gedaan. Ik ben omringt door diverse professionele apparatuur waar ik wel raad mee weet.

Het adviseren van brillen aan klanten vind ik heel leuk, maar een geslaagde lensaanpassing vind ik nog veel leuker! Ook ben ik specialist in de Myopie Behandeling.

Tot ziens op de woensdag of zaterdag!

Contact opnemen

Cecelia

Cecelia

Medewerker optiek

Hi!

Al jaren kwam ik en mijn familie als klant bij Kidzz Eyezz. Inmiddels ben ik volwassen en werk ik er zelf! Ik vind de gezelligheid bij Kidzz Eyezz top. Ik word getraind om alle voorkomende handelingen uit te voeren. Ik ga ook de Social Media onder handen nemen. Aangezien ik veel activiteiten heb in mijn grote passie muziek, heb ik geen vast rooster dus kun je mij op alle dagen tegenkomen!

Groetjes, Cecelia

Contact opnemen
wolkwolkwolkwolkwolk