Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vacature

Gepubliceerd op: 30 november 2020

Vacature Parttime Contactlensspecialist of Optometrist

Kidzz Eyezz is op zoek naar een nieuwe parttime collega Contactlensspecialist of Optometrist voor in ieder geval de zaterdag. Onze klanten zijn voor 95% kinderen, dus zoeken we iemand met affiniteit met deze doelgroep. Ben jij die persoon? Dan horen we graag van je!

Kidzz Eyezz: Een optiekzaak gespecialiseerd in kinderen. We verkopen de leukste kinderbrillen voor 0 tot 19 jarigen. In de praktijkruimtes meten de orthoptisten de kinderogen. De optometristen en contactlensspecialisten meten contactlenzen aan met als specialisatie Myopie Management.

Functieomschrijving: Het verder opzetten van de contactlenzenafdeling met als specialisatie Myopie Management. Je klanten zullen vooral bestaan uit kinderen tussen de 8 en 16 jaar. Je bent bereid je te verdiepen in de Myopie Management waarvoor je een korte cursus en congressen kan volgen. Je werkzaamheden vinden vooral plaats in de spreekkamers. Verder zal je ook wel eens in de verkoopruimte en de werkplaats meehelpen.

Wij bieden: Een zelfstandige werkplek in een gezellig, klein en hecht team.

Wij vragen: Iemand met minimaal opleiding Contactlensspecialist of Optometrie voor één a twee dagen. Ook in het bezit van een orthoptie-diploma? Dan is dat een pré en biedt de mogelijkheid om ook een orthoptie spreekuur te draaien. We zoeken iemand met gevoel voor humor en empathie, affiniteit met kinderen, geduld en communicatieve vaardigheden. Ben je ook leergierig en kun je zelfstandig werken en initiatief nemen, neem dan contact op.

Sollicitaties graag met CV en foto via e-mail: annet@kidzz.nl

Parttime uren: 6,5-13 per week

wolkwolkwolkwolkwolk